Saturday, March 27, 2010

Joyeux anniversaire Yuz Juliet!


Today is a special day because you were born on this day.

Thank you for being born.

Happy Birthday Siti Fairus.

We You.

aku guna gambar ni sbb ni kan blog adik beradik. :D


Note: Ni je yang aku mampu buat. Nak masak spagetti xreti. Nak buat brownies takde oven.haha.

3 comments:

  1. tq....sila sebut pe ko tulis dgn btul bley???

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete